Over ons

Slagerij Hendrikse is sinds de jaren ’60 een begrip in ’t Gooi. Dit is mede ontstaan door de jaarlijkse braderie met Koninginnedag waar wij onze inmiddels wereldberoemde “reuze satés” in grote aantallen verkopen. Op deze dag kwamen de mensen ons op verschillende plekken op de braderie tegen en zo is mede onze naamsbekendheid gegroeid. Maar dit is niet de enige reden. Wij zijn een uitmuntende slagerij met topkwaliteit producten. Een slagerij met vele specialiteiten uit eigen keuken en worstmakerij.

Met recht mogen wij ons “biefstukspecialist” noemen vanwege het Argentijns, Iers, Japans en Amerikaans rundvlees. Sinds eind 2008 kunnen wij u verblijden met het exclusieve Japanse Waqyu rundvlees. Ook wel “Kobe” genoemd.

Dit zeer exclusief rundvlees word maar bij een klein aantal slagerijen geleverd en is eigenlijk alleen nog maar op de menukaarten van echte top restaurants te vinden. Om dit stukje exclusiviteit bij u in huis te halen zijn wij met de verkoop hiervan gestart. Naast onze winkelverkoop zien wij de laatste jaren een enorme groei in het verzorgen van catering. Onze barbecue partijen zijn al niet meer weg te denken in ’t Gooi maar we zien ook dat het bedrijfsleven en particulieren ons vaker weten te vinden voor bijvoorbeeld tapas, buffetten, amuses en belegde broodjes. 

In onze bedrijfsvoering vinden wij het overdragen van het ambacht een belangrijke activiteit. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf van het SVO (slagersvak opleiding) Zo willen wij onze klanten optimale service bieden wat hoog bij ons in het vaandel staat. Om maximale kwaliteit te kunnen leveren is vakkennis en ervaring een vereiste. Werken aan vakkennisontwikkeling bij jonge en enthousiaste mensen vormt hierin dan ook een belangrijke schakel in ons bedrijf.

Winkelwagen